+ 36 (70) 198 – 0912   valvolgyi.konyveles@gmail.com

Fruit Action WKS Kft.

Adótanácsadás mesterfokon

Az adótanácsadást partnervállalkozásunk végzi, amely többek között a Megér-TÉSZ Szövetkezet, és a Nógrád-TÉSZ Kft. mezőgazdasági termeléssel foglalkozó tagjai részére biztosít évek óta komplex és hatékony adótanácsadást.

A mezőgazdasági ágazat mind könyvelési, mind adózási szempontból kiemelt célterület hazánkban, ezért közös célunk, hogy intenzíven kell segíteni ügyfeleinknek az adózási és a könyvelési kérdések megválaszolásában, valamint a pályázati tanácsadás, hitelügyintézés terén.

Amiben segítünk

  • Adótervezés
  • Az adókockázatok felmérése
  • Az adóváltozások ismertetése
  • Adóbírságok elkerülése
  • Segítségünkkel előre tervezheti az adózási folyamatokat
  • Cégalapítás előtt segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb adózási formát
  • Választ kaphat az adózással kapcsolatos speciális kérdéseire
  • Ügyfeleink jól informáltak és naprakészek lesznek az őket érintő adóváltozásokat illetően
Mindemellett természetesen jóval több kérdésre, számos, szerteágazó területen tud segíteni Önnek egy adótanácsadó. Cégünk adózási kérdésekben is áll szolgálatára 20 000 forintos óradíjon.

Forduljon hozzánk bizalommal

Sokrétű, szerteágazó feladatok

Tevékenységünk során visszatérő tapasztalat ügyfeleink körében, hogy az adózó – akár magánszemélyről, akár vállalkozásról legyen szó – sokszor nehezen igazodik el az adózási jogszabályok között. Ilyenkor általában a legtöbben a könyvelőtől kérnek segítséget. Azt azonban kevesen tudják, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása nem a könyvelők feladata. A könyvelő feladatai közé a leadott számlák, bank kivonatok és a pénztár, tárgyi eszközök elszámolása és lekönyvelése tartozik, nem pedig az ügyfél számára legmegfelelőbb adózási forma és lehetőség kiválasztása.

Adózás, költségek optimalizálása

Ugyanakkor az is tény, hogy a költségek optimalizálása minden cégvezetőnek és egyszemélyes vállalkozónak érdeke – és ebbe a körbe már beletartozik az adófizetési kötelezettségek optimalizálása, továbbá az aktuális jogszabályoknak megfelelő az adótervezés folyamata is. Ebből eredően természetesen nemcsak az induló vállalkozások számára fontos a megfelelő adózási forma megtalálása, de a már meglévő cégeknek is előnyt jelent az adótervezés és az adófizetési kötelezettségek folyamatos monitorozása, optimalizálása.

Változó jogi környezet

A folyamatosan és dinamikusan változó jogszabályi környezetben ez a terület sokszor marad fehér folt egy vállalkozás életében – a vonatkozó szabályok változásának nyomon követése, áttanulmányozása gyakran kimarad egy cégvezető mindennapi tevékenységei közül.

Ekkor jövünk mi

A Válvölgyi Számadó Bt-nél és a Fruit Action WKS Kft-nál azon dolgozunk, hogy minden partnerünk számára segítsünk megtalálni az adózás terén a lehetséges költségcsökkentő megoldásokat – természetesen a jogszabályok nyújtotta keretek között.

Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

(70)-198-0912

E-mail

valvolgyi.konyveles@gmail.com

Cím

2473 Vál, Vajda János u. 44.

Nyitva

hétfőtől – péntekig